PC Sikkerhed - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold


PC Sikkerhed

Der er mange ting, man skal forholde sig til, når man har en PC. Det er uanset om man er virksomhed eller privat.

En af de vigtigste ting er sikkerheden af PC'en. Det omhandler, hvordan du bedst mulig beskytter din identitet samt dine data og billeder fra alle udefrakommende, som ikke har tilladelse til at se dine informationer.

Punkt 1: En Firewall, der beskytte dine informationer. Den beskytter din PC ved at blokere uønsket informationsstrøm mellem din pc og andre pc'er. Eller forsøg på at hente/sende informationer til personer der ikke har en tilladelse. Dette gælder både programmer samt direkte opkobling på dit netværk.

Punkt 2: En antivirus, der beskytte din PC mod ondsindede programmer, som virus, trojansk hest eller malware. Der er forskellige slags af hver, nogle er mere ødelæggende end andre. Men alle har til formål i mange tilfælde, at de gør et eller andet, som ejerne og brugerne af de ramte computere ikke er interesserede i: Den kan f.eks. ødelægge vigtige filer på computerens lagringsmedie eller genere brugeren, f.eks. ved at vise skærmtekst modsat den normale læseretning.

Det er derfor selvsagt meget vigtig at beskytte sin PC både med firewall og antivirus. I dag findes der mange programmer, nogle er gratis og andre skal man skal betale for. Men alle har til formål at hjælpe med at beskyttelse.


Jeg er gerne behjælpelig med at rådgive dig om hvilken beskyttelse i form af sikkerhedsprogrammer, der findes på markedet, og hvilke jeg vil anbefale dig, som dækker netop dit behov. Yderligere står jeg gerne for installation samt opsætning af det valgte sikkerhedsprogram, så du mindsker risikoen for at blive ramt af et sikkerhedsbrud.

Tilbage

Backup, antivirus, firewall
IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold