Panserglas til smartphone og tablet - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold

Panserglas til mobilen & Ipad

PanzerGlass er en tynd og splintfri skærmbeskyttelse af specialhærdet glas.
Beskyttelsesglasset er kun 0.4 mm tyndt og vejer 7 gram. Det svageste punkt ved hærdet glas er typisk hjørnerne - PanzerGlass har runde hjørner, som styrker holdbarheden og minimerer risiko for skår ved slag og fald.

Beskyttet imod slag og ridser

PanzerGlass er udviklet til at beskytte mobile enheders skærme imod daglig slid og skader. PanzerGlass består af specialbehandlet glas med forstærket stødabsorbering. Hele overfladen af PanzerGlass er komplet gennemsigtig, og når det er installeret, er der ingen luft imellem skærm og glasset, hvilket betyder at skærmens følsomhed bliver bevaret.

PanzerGlass er kun 0.4 mm tynd.
Komplet gennemsigtig.
Hårdheden på PanzerGlass er 9 gange stærkere end almindelig glas. Selv skarpe objekter som knive og nøgler ridser ikke PanzerGlass'et.
Fedtafvisende belægning. PanzerGlass har en oleofobisk belægning, som forhindrer fingeraftryk og anden snavs samt gør glasset nemt at rengøre.
Touch-følsomhed bevaret. PanzerGlass er belagt med en stærk selvklæbende silikone på bagsiden, som gør installationen let og samtidig fastgører glasset forsvarligt, sådan at den mobile enheds berøringsflade bevarer sin oprindelige følsomhed.
Splintfri film. Hvis beskyttelsesglasset bliver ødelagt, går det i små uskarpe stykker, som holdes sammen af den fleksible og splintsikre PET-film, hvilket øger sikkerheden ved PanzerGlass.

Prisen for panzerglass er kr. 175,- til iphone
Prisen for panzerglass er kr. 225,- til ipad

Jeg kan tilbyde panzerglass til stort set alle modeller i både smartphone og tablet. Kontakt mig for at høre prisen netop for din model.

IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold