Netværk/Trådløs netværk - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold

Netværk/Trådløs netværk

Har du brug for at flere computere benytter samme internetforbindelse, printer eller ønsker du bare at kunne dele filer/billeder mellem flere computere?

Jeg er behjælpelig med at rådgive om hvad der vil være mest hensigtsmæssigt for dig og ud fra de ønsker, du har. Det er uanset, om du vælger et netværk med kabler, eller du ønsker, det skal være trådløst. Ved trådløs forbindelse er det vigtigt at sikre sig, at andre udefra kommende ikke kan logge sig på og derved få adgang til dine filer/billeder. Dette gøres ved at anvende en adgangskode, der er valgt af dig. Det er også vigtigt at tage stilling til, hvad det er, man ønsker at sende over det trådløse netværk. Er det store billedfiler, musik eller at spille. Det hele handler nemlig om hastigheden på det trådløse netværk og hvor stort område, det skal dække.

Det findes mange routere. En router er den boks, der skal tilsluttes din internetforbindelse for at du kan tilslutte flere PC'er eller en fælles printer. Den kan både være med eller uden trådløst netværk.

Hvis man har kabel i noget af huset, så kan man sætte det man kalder for et trådløst access point op. Det gør at netværket også bliver trådløst. Der er så yderligere muligehed for at udvide det trådløse netværk via en bridge/range extender, den udvider det areal, som i forvejen var trådløst, men nu har du bare et endnu større areal, som er trøådløst. Dette bruges, hvis du har et stort hus eller flere bygninger/haver, hvor du gerne vil kunne gå med din bærbar og være på nettet samtidigt.

Installation af Internet 

Skal du have en anden internetforbindelse eller en ny, yder jeg rådgivning i hvilke internetudbydere, der er på markedet, samt hvilken hastighed, der passer lige til dit forbrug. Jeg tilbyder naturligvis også at stå for hele forløbet. Efter vi i samråd har besluttet hvilken udbyder, samt hvilken hastighed du har behov for, så bestiller jeg det og tilslutter det hele, så du kan komme på nettet.

netværk
IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold