E-conomic - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold
Ydelser

Jeg hjælper dig hele vejen igennem processen, jeg skaber et overblik over, hvad det vil betyde for dig at skifte regnskabsprogram. Jeg er med hele vejen både før, under og efter. 


Du har kun en kontaktperson, og det er mig. Du er selvfølgelig en del af processen og træffer alle beslutningerne, jeg er bare et filter, der overskueliggør hele processen for dig.


Det kan nemlig være svært at finde et regnskabsprogram der passer lige til dit behov. Der er mange gode på markedet, og der er nogen knap så gode. Det kan være svært at gennemskue, hvilket man skal vælge, og hvad det vil medføre af besparelser i tid og penge. Alt sammen noget, der gerne kan ses på bundlinjen.


Jeg anbefaler E-conomic. Europas mest succesfulde online regnskabsprogram til fakturering, moms og bogføring. Mere end 70.000 E-conomicbrugere i Danmark. 


Jeg samarbejder med nogle af de bedste i Danmark på deres fagområde indenfor E-conomic, så gennem mit netværk kan jeg trygt tilbyde dig adskillige udvidelser indefor CRM systemer, automatisk konvertering til E-conomic og lagerstyring til E-conomic.

Automatisk konvertering til E-conomic
konvertering til E-conomic
Automatisk konvertering af dit regnskab til e-conomic til en fast lav pris.Læs mere

CRM System
CRM til E-conomic
Savner du overblikket over salgsindsatsen i firmaet.
Læs mere

Undervisning
Undervisning/opsætning i E-conomic
IT Care tilbyder undervisning og hjælp til opsætning af e-conomic.
Læs mere

Lagerstyring
Lagerstyring til E-conomicProfessionel lagerløsning, der optimerer og effektiviserer alle arbejdsgangene på lageret fra varemodtagelsen til pluk og forsendelse.

Læs mere

IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold