Bærbar & Produkter - Kvalificeret IT support

IT Care
______________
Simpelt & Sikkert
Gå til indhold

I samarbejde med DCC kan jeg nu tilbyde alle mine kunder at spare penge med Lenovo Rethink & HP Rethink. Jeg vil selvfølgelig stadig tilbyde at købe nye produkter og andre mærker efter ønske fra mine kunde.Overskudsprodukter og End-of-Life produkter er typisk aflyste ordrer eller overproduktion, der opstår, når et nyt produkt introduceres i markedet.

reThink logo DCC er Lenovo's førende surplus partner i Europa, og vi er stolte af at kunne lancere et nyt komplet program, der med kvalitet og service i højsædet bringer Lenovo's overskudsprodukter tilbage i markedet og samtidig forlænger produktseriernes levetid.

Ideen med reThink er at skabe sikkerhed for, at kunden vil få samme positive oplevelse med et overskudsprodukt, som med et nyt retail produkt - blot til en væsentlig bedre pris/ydelse.

DCC er autoriseret Lenovo refurbishment- og servicepartner, og vores certificerede teknikere tester og tilpasser ThinkPads, ThinkCentre og ThinkStations efter kundens behov. Produkterne er opdelt i forskellige kategorier:

Guld Ny i reThink emballage – reThink garanti 1-3 år.
Sølv Ny eller demo med mindre kosmetiske mærker i reThink emballage – reThink garanti 1-3 år.
Bronze Brugt i reThink emballage – reThink garanti 1 år.

reThink kvalitetsstemplet er din garanti for at produktet lever op til Lenovo’s høje standarder og dine forventninger – samtidig med at vi beskytter miljøet.


DCC tilbyder i dag en omfattende portefølje af HP Renew Program-produkter.

HP Renew-produkter er typisk returnerede demonstrations-/låneudstyr eller resultat af en overproduktion fra fabrikken. Andre er returneret af kunder, fx annullerede ordrer eller indgået via indbytningsprogrammer.

Renew-produkter er mærket med "R" i slutningen af vare-nummeret.

Renew er så godt som nyt.

HP Renew: Alle HP Renew-produkter har, ud over konkurrencedygtige og attraktive priser samme gode kvalitet, som alle andre HP-produkter. Renew-produkter bør ikke forveksles med brugte produkter i almindelig forstand - Renew-produkterne er af høj kvalitet og ofte helt nye, som er komplet renoveret og testet af HP på fabrikken.

HP-kvalitet kategoriseret i Guld, Sølv og Bronze

Guld-produkter er nye. Disse produkter er annullerede ordrer eller udtjente produkter, der sendes tilbage til HP fra distribution. Idet produkterne er blevet frigivet af HP ind i kanalen, kan HP ikke tage produkterne tilbage og sælge som nye - dvs. man får forseglet, ubrugte produkter med stor besparelse.

Sølv-produkter er materiel, der er blevet afsendt, og som ved ankomst er blevet afslået - fx pga. skader på pakning eller DOA. Produkterne er herefter sendt tilbage til HP, hvor produkterne gennemgår komplet renovering og pakkes i nye forseglede papkasser. Produkterne kan have kosmetiske, næsten usynlig, ridser.

Bronze-produkter minder om sølv men kan have ridser - kun på plastdele, ikke på skærm.

Garanti som på nye produkter

DCC er HP Preferred Partner
HP Renew-produkter har samme fulde garanti som tilsvarende nye produkter. Produkterne dækkes af den originale producentgaranti fra HP i lande, hvor den tilsvarende nye platform sælges. Hvis det fx er en HP EliteBook med 3 års garanti, så er det også, hvad du får med Renew version.

IT Care
Stærmosevej 20, 5250 Odense SV
Mobil: 3074 9394|Mail: info@itcv.dk
CVR: 34906920
Følg os på
Tilbage til indhold